Arboga-rättegången

Hur naiv får en människa lov att vara!??

 

Att jag ställer den frågan beror på den s.k tyskans mästrande under rättegången där hon står misstänkt för mord på de två små barnen Max o Saga! Hon sa sig känna sig kränkt och krävde därför en ursäkt för åklagarens frågor! Att fråga en misstänkt är förstås åklagarens arbete! Det är därför h*n finns där...

 


Kommentarer
Postat av: Justitia

Förvisso sant, och brottet hon misstänks för är avskyvärt!

Men tänk om flera våldtäktsoffer vägrade svara på åklagarnas frågor om deras sexliv etc. Om annat "irrelevant" som åklagare och motståndarsidans advokater brukar ägna sig åt. Så är det förståeligt att hon vägrar svara.

-Är hon skyldig till det brott hon står åtalad för?

2009-01-16 @ 17:45:29
Postat av: Pyret

Om hon är skyldig eller ej är det domstolen ska komma fram till. Vägrar hon svara på frågor blir det svårare att få en bild av hennes argument och trovärdighet.



Sedan ska jag i ärlighetens namn säga att jag inte är så påläst om den här rättegången. Vet inte riktigt vad för slags frågor hon vägrade svara på. Där har du en poäng, är de meningsfulla för utredningen!? Jag utgick från det i inlägget.

2009-01-17 @ 09:58:55
URL: http://bloggpyret.blogg.se/
Postat av: woopsidaisy

Hon står åtalad för mord på två små barn och mordförsök på deras mamma. Hon är en intelligent kvinna med ett slipat intellekt och en uppenbart svår beteendestörning. Detta är precis vad man kan förvänta sej av en sådan person. Hon projicerar över på andra och vill få sej själv att framstå som ett offer.

Jag har inga mördare i min familj men ett par exemplar av beteendestörda personer som hela tiden jobbar på - medvetet eller omedvetet - att ge sin omgivning dåligt samvete när det är dom själva som borde be om ursäkt. That's life...

2009-01-17 @ 10:33:09
URL: http://killingmanjaro.blogg.se/
Postat av: woopsidaisy

har du slutat blogga:::? miss you...

2009-01-28 @ 16:00:01
URL: http://killingmanjaro.blogg.se/
Postat av: woopsidaisydet

hey du... lägg inte av å blogga nu. du har viktiga saker att säga

2009-01-30 @ 15:37:56
URL: http://killingmanjaro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0